header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Ledenenquête

Nieuws afbeelding 16-11-2021

Super!

Wij hebben 156 reacties ontvangen op onze leden enquête en daar zijn wij heel blij mee! Jullie mening is belangrijk en jullie hebben je mening dan ook gegeven:-). We gaan de resultaten goed analyseren en zullen de eerste resultaten presenteren tijdens de komende ALV op maandag 22 november om 20:00u online. We hopen op je komst want er valt veel te bespreken!

Helaas hebben de Coronamaatregelen ons moeten besluiten om de ALV  wederom alleen digitaal te houden. U kunt zich aanmelden t/m zondag 21 november en in de loop van maandag 22 november ontvangt u een link voor de vergadering. U kunt zich aanmelden via [email protected].Vermeldt daarbij duidelijk uw naam en hoeveel stemmen u volgens de statuten (16.3.a.) mag uitbrengen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur MHC Bennebroek