header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Help jij mee om onze mooie MHCB-accommodatie te verbeteren?

Nieuws afbeelding 10-5-2022

Verstrek een fiscaal gunstige obligatielening aan de club. Hiermee vervangen we deze zomer veld 2 en knappen we de douches en kleedkamers op!

Je kunt kiezen uit een slimme gift van € 250,-, een clubliefde obligatie van € 500,- of een rendement obligatie van € 5000,-. Deze obligatielening heeft een looptijd van 10 jaar, met een rentepercentage van 7,5% en een effectief rendement van minimaal 3% (bij belastingaftrek- percentage van 37,05%). Aanzienlijk meer dus dan sparen bij de bank! Deze opzet is niet nieuw, wordt al veel toegepast en door de Belastingdienst geaccepteerd. Inschrijven kan via https://mijn.obligatieplan.nl/mhcbennebroek/.

Dus: verspreid dit bericht, toon je clubliefde, profiteer van de gunstige voorwaarden en doe mee!!

De eerste tien deelnemers ontvangen een fles van Bodde!