header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 
Nieuws

Teamindelingen jeugdteams uiterlijk 27 juni bekend

Nieuws afbeelding 13-6-2022

Beste leden en ouders, Uiterlijk 27 juni zal de Technische Commissie de teamindeling voor de jeugdteams bekend maken. Daar is opnieuw veel overleg en gepuzzel aan vooraf gegaan. Het is altijd weer een opgave om rekening te houden met regels van de bond, ambities van spelers, verzoeken, aantallen van de spelers per lijn, niveauverschillen, promoties, degradaties enzovoorts. 

Ook dit jaar heeft de TC-afwegingen moeten maken die sommigen van jullie liever anders hadden gezien. Uit ervaring weten we dat het dan niet voor iedereen makkelijk is zich hierbij neer te leggen. Dat begrijpen we. Hockey is een teamsport en je team is medebepalend voor je plezier in het spelletje.

Toch willen we jullie en je ouders vragen terughoudend te reageren als je in een ander team bent ingedeeld dan je had gehoopt. Gezien het bovenstaande mag het duidelijk zijn dat de TC niet over één nacht ijs is gegaan. Iedere aanpassing leidt al snel tot een domino-effect dat weer gevolgen kan hebben voor andere spelers.

Mocht je met de TC willen praten over de indeling, probeer het dan te accepteren als je te horen krijgt dat dit echt de beste (of misschien de minst slechte) optie is. In ieder geval willen we jullie vragen vriendelijk en respectvol te blijven, en er rekening mee te houden dat het onmogelijk is om voor elke speler/speelster het ideale team te vinden. Soms zullen we jullie moeten vragen het te accepteren zoals het is. Als je toch nog vragen hebt over de teamindeling kun je een mail sturen naar [email protected] Doe dit voor 01 juli 2022. 

Met sportieve groet,

Het bestuur