header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Nieuw bestuur en laatste wedstrijden H1 en D1

Nieuws afbeelding 22-11-2022

Beste allemaal,

Vanaf deze week hebben we bij MHCBennebroek een nieuw bestuur. Tijdens de ALV van maandag 21 november zijn onze voorzitter (Mirko Marinc), de vicevoorzitter en verantwoordelijke bar & evenementen (Luuk Kornelius), verantwoordelijke commerciële zaken (Reyndert de Boer) en verantwoordelijke voor accommodatie en externe betrekkingen (Hans de Vries) afgetreden als bestuurslid.

Naast het bedanken van deze bestuursleden, hebben we Hans de Vries benoemd tot lid van verdienste vanwege zijn jarenlange inzet voor onze club, met als meest zichtbare resultaat de 2 nieuwe velden.

Het nieuwe bestuur ziet er nu als volgt uit:

Voorzitter – Arjan Heusdens

Secretaris – Jelte Loggen

Penningmeester – Christian Boelen

Technische zaken – Jolmer Verweel

Verenigingsleven – Carola Put

Binnenkort begint het zaalseizoen voor de junioren. De jongste jeugd traint en speelt buiten door, de trimmers blijven op maandagavond en donderdagavond trainen, er zijn enkele seniorenteams die ook de zaal in gaan en we hebben 2 teams die op vrijdagavond hockey 7s spelen.

Op zondag 27 november spelen Dames 1 en Heren 1 hun laatste thuiswedstrijd dit jaar. Beide teams kunnen jullie support altijd goed gebruiken! Moedig onze teams aan of neem je stick mee en speel met andere junioren in de Pauwenren.

Na de wedstrijden is er weer een Thé Dansant met Après Ski thema. Ook ditmaal georganiseerd door Dames 2. Ik hoop je, namens het bestuur, te zien aankomende zondag!

Met sportieve groet,

Arjan Heusdens