header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 

Routebeschrijving

Club: Mixed Hockey Club Bennebroek (MHCB)
Locatie: Sportpark 't Rottegat
Adres: Isaac Sweerslaan, 2121 VN Bennebroek 
Kunstgrasveld: 1 waterveld, 1 semi-waterveld en 1 zandveld

Per auto:
Het sportcomplex 't Rottegat bevindt zich aan de uiterste oostkant van het dorp Bennebroek en grenst aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer.

vanuit het oosten (Haarlemmermeer):
Over de Bennebroekerbrug (Ringvaart van de Haarlemmermeer) neemt u de eerste links (De Ruyterlaan). Wanneer u dan de tweede links (Isaac Sweerslaan) neemt komt u aan op het sportpark 't Rottegat. Hier is in de regel voldoende parkeergelegenheid. Het hockeycomplex ligt aan de linkerzijde van de parkeerplaats.

Vanuit het noorden (Haarlem, Heemstede):
Komende vanuit de richting Heemstede via de Herenweg (N208) richting Bennebroek:
Sla, na de bebouwde kom van Bennebroek te zijn binnengekomen, bij de eerste stoplichten linksaf de Bennebroekerlaan in. Bij de volgende stoplichten rechtdoor de Meerweg op.
Ga na ongeveer 600 meter rechtsaf de De Ruyterlaan in. Wanneer u dan de tweede links (Isaac Sweerslaan) neemt komt u aan op het sportpark 't Rottegat. Hier is in de regel voldoende parkeergelegenheid. Het hockeycomplex ligt aan de linkerzijde van de parkeerplaats.

Vanuit het zuiden (Hillegom):

Komende vanuit Hillegom via de Haarlemmerweg (N208) richting Bennebroek:
Na het bereiken van de bebouwde kom van Bennebroek de N208 (Rijksstraatweg) ongeveer 500 meter blijven volgen tot de van stoplichten voorziene kruising. Sla rechtsaf de Bennebroekerlaan in. Bij de volgende stoplichten rechtdoor de Meerweg op.
Ga na ongeveer 600 meter rechtsaf de De Ruyterlaan in. Na 300 meter linksaf komt u aan op het sportpark 't Rottegat. Wanneer u dan de tweede links (Isaac Sweerslaan) neemt komt u aan op het sportpark 't Rottegat. Hier is in de regel voldoende parkeergelegenheid. Het hockeycomplex ligt aan de linkerzijde van de parkeerplaats.

Per trein/bus:
vanaf station Haarlem: bus 50/51, uitstappen in Bennebroek op de Rijksstraatweg bij de halte "Bennebroekerlaan". Loop vervolgens langs de Bennebroekerlaan richting het oosten. Ga bij de stoplichten rechtdoor tot u het bord "Rottegat" ziet.(Laatste afslag voor de brug) Ga hier naar rechts, en neem daarna de eerste links. De hockeyclub bevindt zich aan het einde van de straat aan uw rechterhand. Ongeveer 15 minuten lopen.