header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 

Jongste Jeugd

De Hockey Academie Bennebroek (HAB) is een opleiding voor de jeugd waar we trots op zijn!  Onder leiding van ons technisch team trainen en spelen wekelijks meer dan 600 kinderen hockey met veel plezier.
Van 4 tot 18 jaar bieden we een programma aan dat rekening houdt met hun leeftijd en sterkte. Onze jongste jeugd is door onze aanpak sterk gegroeid en we zien nu al talenten op het veld.  

Jongste jeugd 3, 6, 8 tallen (F, E, D8)
Voor deze leeftijden zijn de leerlijnen gericht op het ontwikkelen van de technische vaardigheden. Ze beginnen met 7 jr op kleine veldjes (F) 3 tegen 3 competitie. 8 jr (F,E) is 6 tegen 6 en 9 jr(E)8 tegen 8.  


Toelatingsbeleid jongste jeugd (4 tot en met 12 jaar)

Helaas kunnen we niet alle kinderen aannemen die zich aanmelden omdat we een beperkt aantal velden hebben. Voor die teams waar meer aanmeldingen voor zijn dan plaatsen, hanteren we het volgende toelatingsbeleid. In het algemeen geldt overigens dat jongens eerder toegelaten kunnen worden dan meisjes (aangezien het aantal jongensteams ondervertegenwoordigd is)


Kinderen worden eerder geplaatst als:

1. er broertjes, zusjes of ouders zijn die al lid zijn;

2. de ouders zich actief in willen zetten als vrijwilliger, bijv. als coach, trainer, scheidsrechter of deelnemen in een commissie;

3. woonachtig zijn in Bennebroek.


Kinderen die niet geplaatst kunnen worden, worden op de wachtlijst geplaatst. Elk jaar wordt deze wachtlijst opnieuw bekeken en getoetst aan bovenstaande criteria. Kinderen die beginnen met hockeyen op hun zevende jaar of later, moeten eerst de basisbeginselen van het hockey onder de knie krijgen. Daarom spelen zij de eerste helft van hun eerste seizoen nog geen wedstrijden maar trainen ze alleen. Na de herfst of kerst stromen zij door naar een team.


Heeft u vragen over de inschrijvingsprocedure? Stuur ons dan een e-mail op 
[email protected]