header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 

Kledingsponsoring

 

Het is mogelijk om extra kleding aan te schaffen voor Teams en als deze kleding wordt gesponsord, kan deze extra kleding ook worden voorzien van logo’s. Teamkleding is ontzettend leuk en als MHC Bennebroek zijn wij daar ook erg voor! Met onze Hoofdsponsor Intersport Twinsport en Brabo als kleding leverancier hebben wij een eigen collectie samengesteld waar men een keuze uit kan maken - zie hiervoor de brochure. Aangezien deze twee bedrijven MHCB ondersteunen, vragen wij primair de extra kleding via deze weg aan te schaffen.

De trainingspakken zijn van Brabo, wat  de enige kleding is waar het officiële logo van de club op gebruikt mag worden. De overige hoodies/sweaters en softshells kunnen, evenals de trainingspakken, worden voorzien van bedrijfslogo’s. 

Als MHC Bennebroek-lid  ontvang je via Intersport een 20% korting op de Brabo collectie. Bestel je voor een heel team tegelijk? Dan is deze korting zelfs 30%!

Bij Intersport Cruquius kunnen de Hockey specialisten meer vertellen over de mogelijkheden. Op verzoek kan ook een BTW factuur worden verstrekt.

Voor het bedrukken van extra teamkleding kunnen teams terecht bij Tiss in Zwaanshoek. Neem dan gerust contact op met Marjan Koopman met in cc de sponsorcommissie

Wij wensen iedereen een heel fijn nieuw hockeyseizoen en kijken uit naar alle nieuwe teamoutfits!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur en sponsorcommissie