header foto header foto header foto header foto header foto

Vacature: Bar & Evenementen Lustrumcommissie  Algemeen lid

Omschrijving Gezamenlijk met de medelustrumcommissieleden ben je verantwoordelijk voor het 55-jarig lustrum. Er ligt inmiddels een planning klaar, maar we zijn nog op zoek naar een werkgroep die deze ideeën verder kan uitwerken en de verschillende activiteiten kan organiseren. Uiteraard zijn eigen ideeën ook meer dan welkom. Verwacht een piek qua belasting in april 2020.
Profiel Onderdeel zijn van de Lustrumcommissie is een bijzondere taak. De Lustrumcommissie is er natuurlijk maar eens in de vijf jaar en dat maakt het extra leuk. Omdat deze commissie niet doorlopend is en elk Lustrum totaal anders gevierd wordt, begin je echt vanaf nul. Echter, er ligt inmiddels een programma klaar welke gebruik kan worden. Samen met je mede lustrumcommissie leden ga je aan de slag om het lustrum tot een groot succes te brengen. Een aantal ideeën die er nu liggen zijn o.a. lustrumtruien voor de leden, Vossenjacht voor de DEF-jeugd, Diner-en-Blanc op het veld voor de ABC-leden, een muziekquiz voor alle ouders en seniorleden en een lustrumveiling. Als dat allemaal lukt, mag je er de komende vijf jaar heel tevreden op terugkijken.

Heb je vragen of ben jij de juiste persoon voor deze functie, mail dan naar [email protected]