header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Van het bestuur …. We hebben een landskampioen!

Nieuws afbeelding 10-6-2013

De feestweek zit erop en die begon op zondag 2 juni met het prachtige kampioensfeest van Heren 1 en eindigde op zondag 9 juni in de feesttent met de kampioenen van Jong Heren 1. Het was dus een echte MHC Bennebroekse feestweek dit jaar. Over Heren 1 kunnen jullie alles teruglezen op de website. Vandaar nu alle aandacht voor de fantastische prestatie van Jong Heren 1. In het verre Eindhoven zijn zij kampioen geworden na een toernooi met de andere districtskampioenen in de Jong Heren-competities.

Voor zover wij weten, na de 2e plaats van de meisjes B1 ergens midden jaren '80, is het de eerste keer dat er een team van MHC Bennebroek landskampioen is geworden. Gisteren al een prachtige huldiging in de feesttent maar wij gaan dat vanuit de club nog een keer overdoen.

Heren (want dat zijn het nu echt!), een geweldige prestatie en een kroon op een seizoen hard werken en samen spelen. Een prachtige beloning ook voor Rolf Hogestijn die zich dit seizoen over Jong Heren 1 heeft ontfermd. Dank Rolf voor je inzet en betrokkenheid!

Namens het bestuur,

Jan Driessen