header foto header foto header foto header foto header foto

OPGELET, een belangrijk bericht over telefonische overlast!

Nieuws afbeelding 4-2-2014
Het volgende heeft zich op diverse hockeyclubs voorgedaan: Er wordt gebeld naar het clubhuis met de mededeling dat persoon in kwestie iemand van de KNHB is die belt in het kader van een prijsvraag en vraagt naar de aanwezigheid van (met name) meisjesteams c.q. de persoon wil graag meisjes aan de telefoon krijgen.

De KNHB heeft GEEN prijsvraag lopen, waarbij telefonisch contact gezocht wordt via clubhuis naar meisjesteams en de KNHB zal dat ook nooit via deze weg doen. De KNHB zal ook nooit vragen naar de privé-gegevens van individuele leden, daar wij al een ledenadministratie systeem hebben samen met de verenigingen.

Barpersoneel, teammanagers en coaches worden inmiddels op de hoogte gesteld, maar LET OP...NOOIT privé gegevens van kinderen/jongeren/leden verstrekken via de telefoon. Je kan het telefoonnummer noteren en aan geven dat na verificatie teruggebeld kan/zal worden.
Meldingen doorgeven aan bestuur van de vereniging via [email protected]