header foto header foto header foto header foto header foto

HEREN 1 – KIKKERBILLEN op het menu

Nieuws afbeelding 11-3-2014 Na een onstuimige week waarin hard geoefend en getraind werd door de mannen en waarin aan de zijlijn triviale discussies werden gevoerd over het feit of UW Heren 1 nou wel of niet van U is, kon er eindelijk weer om "het eggie” gespeeld worden.

Schitterend weer, een extra tappunt en een lekker muziekje waren de ambiance voor een prachtige hockey-middag. Allereerst speelde Dames 1 een mega-spannende wedstrijd tegen Myra. Aansluitend mocht JULLIE Heren 1 aantreden tegen "the best of the rest” De Kikkers.

Het werd een mooie wedstrijd met af en toe oogstrelende combinaties. De mannen werden door het in grote getale aanwezige publiek keer op keer ten aanval geschreeuwd en dat resulteerde in een 4-0 voorsprong. Daarna gaven de mannen het initiatief wat uit handen en wisten de Kikkers 2 goaltjes te maken. Aangemoedigd door opzwepende samba-trommels en vuurwerk van Heren 2 (zag er geweldig uit mannen !) herpakten onze mannen zich en liepen uit naar een 6-2 eindstand. Vooral de goal van Nanne was een lust voor het oog en verdient de aparte vermelding op deze site.

Door deze zege zijn de mannen een plaatsje op de ranglijst gestegen en is het ultieme doel (Promotie) nog vol in zicht. Maar……………….we hopen, nee we vertrouwen erop, dat het trouwe Publiek ons bij het bereiken van dat Doel blijft helpen. Aanstaande zondag spelen de mannen tegen Athena. Die velden zijn verrassend dichtbij, het weer zal niet hetzelfde zijn als afgelopen zondag dus wat voor reden zou er kunnen zijn om ons niet aan te komen moedigen; misschien wel op de terugweg vanuit het Gooi waar de Dames spelen. Wij zijn voortaan gewoon Heren 1 maar wij blijven U een geweldig Publiek vinden dat het beste in ons naar boven haalt.

Tot zondag in de Watergraafsmeer!

Nog geen agendapunten.