header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Bereid je voor op het nieuwe seizoen met een hockeykamp op MHCB!

Nieuws afbeelding 6-8-2014

 

Na het succesvolle kamp in de meivakantie, worden de Nationale Sportkampen in de zomervakantie weer georganiseerd op MHC Bennebroek! Deze zomer zijn er van11 t/m 15 augustus vier verschillende kampen. Voor de echte hockeyfanaten van 8 t/m 14 jaar is er het Tophockeykamp. Er wordt de hele dag gehockeyd en je zal elke dag een clinic krijgen van een topspeler of topcoach. Voor de kinderen die liever alleen ’s ochtends hockeyen en ’s middags andere sporten en spellen doen, is er het Orginial Hockeykamp (6 t/m 14 jaar).

Voor de jongste kinderen is er het Sport & Spelkamp (4 t/m 7 jaar). Hier komen de deelnemers op spelenderwijs in aanraking met verschillende sporten en spelletjes.

foto1.jpg 

Op de kampen wordt veel aandacht besteed aan het leren van nieuwe technieken, snelle passeerbewegingen en spectaculaire scoringstechnieken door middel van leuke en uitdagende oefeningen. Het hockeyprogramma is geschreven door Roelant Oltmans en Marc Lammers, de beste trainers van Nederland. Je zult dus enorm veel leren tijdens het kamp. Ook de knotshockeyboarding en de buikschuifbaan zijn weer van de partij om het kamp tot een groot succes te maken!!

 

Extra info

Al deze dagkampen zijn van 11 t/m 15 augustus en duren elke dag van 9.30 uur tot 16.30 uur. Je mag eerder gebracht en later gehaald worden. Ga voor meer informatie en om je in te schrijven naar www.nationalesportkampen.nl