header foto header foto header foto header foto header foto

REMINDER: Nieuwe shirts beschikbaar bij Sport N Styles

Nieuws afbeelding 1-9-2014

Willen de leden die nog niet hun shirt bij Sport N Styles hebben opgehaald dit zo snel mogelijk doen. Aangezien de shirt kleiner vallen dan verwacht is het van belang dat iedereen snel zijn shirt past en eventueel een alternatieve maat doorgeeft. Pas dan kunnen alle shirts 'heringedeeld' worden en kan een eventuele nieuwe bestelling worden gedaan.

Alvast dank voor de medewerking!

Sport N Styles

Gedempte Oude Gracht 88
Haarlem.

Wat je moet weten als je het bestelde shirt gaat ophalen.

1. Alleen de thuisshirts liggen klaar. Op de aanwezige lijst staat aangegeven welke maat je hebt doorgegeven. Dat is de maat die je meekrijgt en geen andere maat. Mocht je twijfelen of je de juiste maat hebt doorgegeven dan pas je gewoon nog een keer. Als blijkt dat je dan een andere maat wilt hebben dan in eerste instantie doorgegeven, maak je dat kenbaar aan de verkoper. Je neemt dan geen shirt mee. De nieuwe maat wordt genoteerd en besteld.

2. Is dit ook de maat van mijn reserveshirt?
 Dat bepaal je zelf. Je geeft bij Sport N Styles de gewenste maat voor het reserveshirt door en deze maat zal worden besteld. De bestelling van de reserveshirts wordt doorgegeven als alle leden langs zijn geweest en de lijst compleet is.

3. Voor de keepers zal er een oranje en wit shirt worden besteld. Ook deze worden voorzien van alle sponsoruitingen. In geval van twijfel over de maat: ook dan naar Sport N Styles om te passen. Hou rekening met de bodyprotector die onder het shirt gedragen wordt bij het doorgeven van de maat. Vraag naar de keepersshirts bij het passen, de maatvoering verschilt van de normale shirts.

4. Nog geen shirtmaat doorgegeven of nieuw lid: ook dan vanaf 23 augustus langs Sport N Styles en daar een shirt passen en de juiste maat doorgeven. Je krijgt bericht als de bestelling binnen is.

5. Geen nieuw shirt als de competitie begint: geen paniek want je kunt tot het nieuwe shirt in je bezit is, gewoon in het 'oude' Bennebroek-shirt spelen.

De Sponsorcommissie.