Heren 1

Heren 1 - de tweede ronde

20-9-2014

Afgelopen zondag werd het startschot gegeven voor het tweede jaar op rij in de Tweede Klasse voor Heren 1. En wat ons betreft, is dat ook het laatste jaar.

Om te promoveren moet je winnen. En met die opdracht gingen de mannen afgelopen zondag het veld in. De aanval werd veelvuldig gezocht en al vrij snel leverde dat een voorsprong op. Deze voorsprong werd gestaag uitgebouwd en na afloop stond er een 6-0 uitslag op het scorebord. Dat was een prachtig verjaardagskado voor onze Rick. Man-of-the-match was Koopie die maar liefst 4x wist te scoren. We zijn erg benieuwd of Koop dat kunstje snel kan herhalen als zijn mama weer langs de lijn staat.

Morgen, zondag 21september spelen de mannen hun tweede wedstrijd. De tegenstander is Kikkers; u weet wel die club uit Nieuw Vennep waar onze tweede pot vorig seizoen zo verschrikkelijk mis ging. Dat gaat ons dus niet nog een keer overkomen. We gaan bikkelen, we gaan sleuren, we gaan ons beste beentje voorzetten. Maar vooral willen winnen met oogstrelend hockey dat u voorgeschoteld gaat worden door 15 tot op het bot gemotiveerde balkunstenaars. Omdat we bijna thuis spelen, het is slechts 3 kilometer, rekenen we op een grote opkomst van ons trouwe publiek; we zullen u niet teleurstellen.

We zien elkaar morgen, om 14:45 is de afslag in Nieuw Vennep!

Nog geen agendapunten.