header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

De Heren 1 Herfstclinic = VOL!

Nieuws afbeelding 27-9-2014
De herstclinic = Vol

Lieve C’tjes, D’tjes, E’tjes EN F’jes, 

Met een fantastisch seizoen achter de rug, met vier nieuwe super hockeyers in onze selectie maar vooral door het grote succes van vorig jaar zijn wij er weer helemaal klaar voor: de Heren 1 Herfstclinic. Op maandag 13 oktober (in de herfstvakantie) geeft Heren 1 een super clinic voor alle jongens en meisjes uit de C-, D-, E- en dit jaar ook F-jeugd! 

Deze onwijs coole dag bestaat uit een ochtend met héél véél hockey. Daarna gaan we lekker lunchen en dan een middag héél véél spelletjes doen. Zoals bekend beschikt Heren 1 over spelers die Hoofd- en Overgangsklasse-ervaring hebben. En wij gaan alle tips en tricks van het hoogste niveau aan jullie openbaren ! Maar ook serieuze zaken zoals Spitsentraining en 1 op 1 verdedigen zullen we jullie leren !

Grijp dus nu je kans en schrijf je in door een mailtje te sturen naar: 
[email protected] (vol is vol !) 

De kosten voor deze dag hockey zijn 25 euro. MAAR: …….. schrijf je je met je hele eigen team in? Dan hoef je maar 20 euro per persoon te betalen. Bel je teamgenootjes dus op ! Zorg dat je maandag 13 oktober om 09:30 aanwezig bent op de club, om 17:00 zijn we klaar en kun je dus opgehaald worden of zelf naar huis gaan!

Wij hebben er heel veel zin in dus schrijf je snel in!
Groetjes Heren 1