header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Scheidsrechterscursus en examendata

Nieuws afbeelding 19-10-2014
Op maandag 10, maandag 17 en (vermoedelijk) woensdag 19 november zijn drie scheidsrechtersexamens gepland. Deze zijn in eerste instantie bedoeld voor alle senioren en A- & B-junioren die nog geen scheidsrechterskaart hebben. In de bijlage staan alle mensen die verwacht worden. Hou er rekening mee dat het hebben van een scheidsrechterskaart door de KNHB verplicht is gesteld voor alle spelers die uit willen komen in de competitie en 16 jaar of ouder zijn. Wij als vereniging starten hier iets eerder mee, door de cursus aan te bieden voor alle B-junioren en hoger.

De meiden (uit MA1, MA3, MB1, MB2 en MB3) worden verwacht op maandag 10 november. De jongens (uit JB1 en JB2) doen examen op maandag 17 november en de senioren zijn ingepland voor woensdag 19 november. Mocht je niet kunnen op de betreffende datum, stuur dan even een mailtje naar onderstaand e-mailadres, dan zoeken we naar een oplossing. Zorg in ieder geval dat je niet zonder bericht afwezig bent en ga niet zonder overleg naar een ander examen!

De voorbereiding op het examen vindt sinds enkele jaren plaats via een online leeromgeving, waarvoor de spelers in de bijlage één dezer dagen de inloggegevens zullen ontvangen. In deze leeromgeving worden de cursisten meegenomen door alle aspecten van het fluiten van wedstrijden.

Ouders, coaches, managers en andere geïnteresseerden zijn uiteraard ook van harte uitgenodigd om aan de cursus deel te nemen en worden dan ook verzocht bij interesse een mailtje te sturen naar onderstaand e-mailadres. Op korte termijn versturen wij dan de inloggegevens voor de online leeromgeving.

Maurits Kal & Jeroen Dekker
Arbitragecommissie