header foto header foto header foto header foto header foto

''Bennebroeks minuutje'' houdt stand!

Nieuws afbeelding 5-11-2014 Nieuwe zondag, nieuwe muziek, nieuwe wedstrijd, nieuwe kansen, nieuwe tegenstander, nieuwe opstelling, nieuwe maand, nieuwe truien, nieuwe rokjes, nieuwe mini van de week (en een hele gezellige), oftewel: nieuwe drie punten voor het grijpen.

Dat ‘’nieuwe’’ beviel ons wel, want ook afgelopen zondag was er slechts 1 minuut van de wedstrijd verstreken nadat de 1-0 op het scorebord stond. Ditmaal door Mascha – terug op het middenveld – Mascini. Een ritueeltje wat er in mag blijven als je het mij vraagt. En ja hoor: heren 1 heeft ook eens opgelet en wist hetzelfde trucje uit te voeren. Oftewel: ‘’het Bennebroekse minuutje’’ houdt stand.

We hadden ons huiswerk goed gedaan: van te voren wisten we dat we tegen Weesp hoge druk moesten spelen en niet moesten afwachten. En ja hoor: Weesp werd teruggedrongen en kon geen vat op de wedstrijd krijgen. Door dit vol te houden stond het na 8 minuten alweer 3-0 en duurde het tot de 13e minuut voordat Anne de Weespse dames eens goed kon bekijken, toen ze in haar cirkel op bezoek kwamen. Gelukkig was ze niet onder indruk en werden de kansen van Weesp gekeerd. Door sterk samenwerkend spel te continueren werd het in de 24e en 25e minuut zelfs respectievelijk vier en vijf tegen nul. Maar... door het wat laten vallen van de druk kreeg de tegenstander vervolgens toch wat grip op de wedstrijd, wat zelfs resulteerde in een doelpunt door een uitgespeelde corner. Ruststand: 5 tegen 1.

Over de tweede helft kunnen we minder vertellen. Er gebeurde niet veel bijzonders en we lieten Weesp terugkomen in de wedstrijd. Ze kregen meer lef en scoorde uit een counter de 5-2. Toen was er natuurlijk nog geen vuiltje aan de lucht, maar kwam gelukkig wel het besef dat de poorten achterin toch wat verder dicht moesten. Zo gezegd, zo gedaan: 5-2 bleef het. We hebben zelf nog wel wat gecreëerd, maar wisten onze kansen niet om te zetten in welverdiende doelpunten. Gelukkig was de slag al geslagen en konden we na 70 minuten met 3 punten het veld aflopen.

Sommigen kroelden de hele derde helft met hun nieuwe truien en een enkeling trok alvast haar dirndl aan. Jullie hebben het allemaal kunnen zien: niet verkeerd die dames in dirndls toch? Vrijdag is het alweer zo ver…… Het langverwachte Oktoberfest in november! Heb je nog geen kaartje maar wil je het toch echt niet missen? Je kunt deze week nog een kaartje kopen. Je kunt je donderdagavond na onze training melden bij de dames van 1.

Mocht je, ondanks de verstreken deadline, nog online willen betalen, stuur dan een mailtje naar [email protected], waarna verdere informatie je snel tegemoet komt vliegen.

Bis Freitag!

Nog geen agendapunten.