header foto header foto header foto header foto header foto

Zaalhockey seizoen 2014-2015

Nieuws afbeelding 19-11-2014 Het zaalhockey seizoen staat voor de deur!

Door de enorme groei van het aantal deelnemende teams heeft de KNHB vertraging opgelopen met het publiceren van het speelschema. Zaalhockey is populair. Dat merken wij ook. Met man en macht zijn wij in het voorjaar 2014 gaan zoeken naar zalen waar in getraind kan worden. Helaas vissen alle NH clubs in dezelfde vijver. Vandaar dat wij zijn uitgeweken naar Hillegom en heel erg blij zijn dat wij een fantastische zaal hebben gevonden, door de goede bemiddeling van Brenda Soesman.

Vandaag was het nog even hard werken om alle balken naar de Vosse te verhuizen. Super dat de stoere mannen van JD1 hard geholpen hebben om dit te realiseren. De training van Barbara bestond dit keer uit extra krachttraining: "balk heffen”. Een heuse wasstraat werd gecreëerd om de balken eerst te schrobben en te schuren voordat ze in de bus van Marc Smits werden gehesen. Geweldig dat door echt teamwork de verhuizing een fluitje van een cent werd! Iedereen die geholpen heeft enorm bedankt!

Het zaalhockey seizoen loopt van 6 december 2014 t/m 15 februari 2015. De 8E tallen beginnen in januari 2015 met de competitie. De jongere teams trainen in de Vosse in Hillegom en de A-B jeugd en senioren trainen vanaf de eerste week december in de Kooi Bennebroek. De trainingstijden worden binnenkort gepubliceerd op de website.

Hierbij een uitnodiging voor een workshop "Fluiten in de Zaal”. Een absolute aanrader!

Data en locaties:
Vrijdag 21 november a.s. - Hockeyclub Castricum
Dinsdag 25 november a.s. - Hockeyclub Alliance te Heemstede
Donderdag 27 november a.s. - Hockeyclub HIC te Amstelveen.
Start zal zijn om 20.00 uur.
Opgeven via de zaalhockey commissie MHCBennebroek ([email protected])

Nog geen agendapunten.