header foto header foto header foto header foto header foto

Dames 1: terug van weggeweest en weer volop begonnen!

Nieuws afbeelding 10-2-2015 Het laatste weekend van januari is inmiddels een vaste prik voor de doorgewinterde Dames 1-speelsters van Bennebroek. Alweer voor het derde jaar reisden we af naar Winterberg, een winters stukje klein-Nederland in Duitsland! Niet iedereen wist het huisje in 4 uur te bereiken (...), maar eind goed al goed: iedereen wist ons paleis/doolhof te vinden.

Na een avond waarop werd genoten van heerlijk eten en drinken (de verdwaalde korrels badzout zijn we alweer vergeten), werden zaterdagochtend de ski's weer onder gebonden. Traditiegetrouw was er ook dit jaar een anoniem iemand binnen de groep te vinden die voor het eerst op ski's stond en werden de spannende bospaden ontdekt door de gevorderden wintersporters.

Na zo'n inspannende dag hadden we allemaal natuurlijk nog energie voor 10 en zochten we dan ook al te graag Der Brabander op, om te swingen op heerlijke apres-ski muziek! Van deze deuntjes werd lang nagenoten, maar toch begon de volgende dag alweer vroeg... Zondagochtend stond in het teken van 'vertrouwen', een belangrijk element binnen ons hechte team. Tijdens deze teamactiviteit doken er echter ook wat wantrouwende mollen op, die het vervolgens zwaar te verduren hadden 's middags op de piste en/of 's avonds in het huisje... Toch werd het weekend gezellig afgesloten met een drankje in een Irish Pub, waarna we de volgende dag weer terugkeerden naar Bennebroek!

Deze week zijn we alweer begonnen met het echte werk: keihard trainen voor de eerste competitiewedstrijd op 8 maart, uit bij Xenios. We laten ons niet beïnvloeden door het winterse weer en verplaatsen ons waar nodig naar binnen. Toch moet het buiten gebeuren, en noteer daarom vast wat activiteiten buiten de deur (maar toch in de buurt). We spelen de komende weken 4 oefenwedstrijden:

- dinsdagavond 10 februari om 20:15 uur: thuis tegen Alphen

- zondag 15 februari 12:45 uur: thuis tegen Phoenix

- donderdagavond 26 februari: thuis tegen Strawberries

- zondag 1 maart: 'thuis' tegen MA1

Houd de site en/of onze Facebook-pagina in de gaten voor andere nieuwtjes: er valt nog een hoop bij te kletsen!

Nog geen agendapunten.