header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Update: Familietoernooi 'The Beauty & the Nerd'

Nieuws afbeelding 1-4-2015 Beautiful Blondes en Nijvere Nerds melden zich snel aan voor het familietoernooi op 14 mei. Als altijd rekenen we op Hemelvaartsdag op mooi weer en een grote opkomst.

Het programma is als vanouds. Een paar potjes hockey in gelijkgestemde poules, hindernisbaan, een taartbakwedstrijd, muziek, trios trios, biertje, BBQ. Kortom plezier voor elke generatie.

Beauties en Nerds van alle leeftijden zijn welkom. Kim Basinger en Bill Gates hebben zich daarom al gemeld. Net als Britt Dekker en Alexander Klöpping. We wachten nog op Brigitte Bardot en Bobby Fischer en uiteraard hopen we dat ook Lizzie Mcguire en Elvis Watt zich inschrijven.

Meld je snel aan via [email protected]. De nerd uit de toernooicommissie stuurt je dan een link naar het online aanmeldingsformulier. Elk team mag vervolgens een Blondje aanwijzen dat mag proberen zelf de namen van de spelers en de bestelling voor de BBQ in te vullen.

Het inschrijfgeld bedraagt €8,50 voor volwassenen en €4,50 voor kinderen. Daarnaast kan iedereen zelf aangeven hoeveel worst, hamburgers en/of saté ze willen bestellen. Hiermee komen we tegemoet aan de vele verzoeken om wat flexibiliteit t.a.v. de kosten.

Zorg ervoor dat je compleet bent. Vol is vol en wie het eerst komt het eerst maalt. Je inschrijving is daarbij pas definitief als er 12 namen op het formulier staan.

Tot de 14e,
Tineke Baak, Patrick Nanninga en Luuk Kornelius (1 Beauty en 2 Nerds)