Dames 1- Ondanks het hondenweer niet afgedropen

Nieuws afbeelding 1-4-2015 Fletiomareā€¦ Daar ging het in de uitwedstrijd niet best: onze voorbereiding was chaotisch en we werden in de eerste helft dan ook weggespeeld. In de tweede helft gingen we hockeyen, maar helaas was dat te laat. Met het gevoel nog iets goed hebben te maken zijn ze dan ook afgelopen zondag de dag gestart.

Het begin van de wedstrijd leek echter een kopie van de uitwedstrijd. Na een hele korte tijd stonden we tegen een achterstand aan te kijken. Lag het weer aan de voorbereiding? Op vergeetachtige Rolf na en het nare hondenweer, leek deze toch prima in orde te zijn.

De eerste helft verliep moeizaam: we wisten elkaar niet te vinden en dat stond ons behoorlijk in de weg. Fletiomare speelde daarentegen een degelijke eerste helft, maar wist haar kansen niet te benutten dankzij goed uitkomen van Anne, een bal van de lijn gehaald door Marieke en Petra die strak verdedigde op haar plek in de as: erg nuttig!

Vergeetachtige Rolf was in de rust minder vergeetachtig en was heel kort, maar ook zeer krachtig. En het hielp: we wisten op gelijke hoogte te komen, Madelon werd bij haar corner een handje geholpen door een dame uit Vleuten. De wedstrijd was nog niet gespeeld, Fletiomare wilde duidelijk met 3 punten terugreizen. Een strafcorner aan hun kant resulteerde dan ook in de rebound in een doelpunt: 1-2. Maar, de tweede helft bepaalde niet Fletiomare het spelbeeld, maar wij. We kregen meer balbezit en kwamen terug in ons spel.
In de uitwedstrijd was het te laat, maar dit keer gaf Nanette het verlossende gevoel wel op tijd. Een heerlijke slag belandde in de hoek van het doel: onhoudbaar voor de keep. Het rook naar meer, de laatste minuten van de wedstrijd waren wij dan ook de aanvallende partij. Voor de winst kwamen we echter te laat op gang, wat betekende dat we de punten moesten delen.

Letterlijk gezien dropen we het veld af, maar figuurlijk gezien zeker niet. In de tweede helft lieten we een comeback zien, en we hebben dan ook een punt gewonnen.

Aankomend weekeinde komt de Paashaas langs en spelen we dan ook geen wedstrijd. Een weekje rust zal het niet worden. Er hard getraind en donderdag is er een teambuilding activiteit. Onze eerste volgende wedstrijd is 12 april, uit bij Castricum. Tot dan?

13-12 Barcommissie
14-12 Kerstgala 2018