header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Heren 1 - op koers

Nieuws afbeelding 22-4-2015 Afgelopen zondag was het weer smullen geblazen qua resultaten op 't Rottegat.
Eerst een spannende Dames 1 pot met een prima resultaat, gevolgd door een Heren 1 pot waarvan we kunnen stellen dat die 2 gezichten had.

Een eerste helft die eerlijk gezegd niet echt om aan te gluren was en waarin de tegenstanders uit Weesp zelfs brutaal langszij wist te komen.
Eigenlijk was het niet eens brutaal want het was op dat moment gewoon verdiend.

Met een 1-1 tussenstand werd er gerust en in de pauze was het voor de coaches mooi om te zien hoe het elftal is gegroeid in mentaal opzicht.
Onderling wezen de mannen elkaar op hun verantwoordelijkheden en afspraken en we kunnen u verzekeren dat er harde maar rake teksten werden uitgewisseld.
Nadat de mannen onderling waren uitgeraasd, volgden er nog enige zalvende woorden en tactische aanwijzingen van de coaches en met opgeheven hoofd stapten de mannen het veld op met als voornaamste doel zich te revancheren voor de matige eerste helft.

Binnen 2 minuten werd de dadendrang bezegeld met de 2-1 voorsprong en met grote inzet werd het restant van de tweede helft gebruikt om de voorsprong uit te bouwen.
Net zoals de 1-1 ruststand een juiste weergave van het spelbeeld was, was de 4-1 eindstand dat ook.

Na een prima optreden werd Guy uitgeroepen tot MotM. Wederom 3 punten toegevoegd en daardoor nog steeds een terechte koploper.
Een koploper ook die het primaire doel (promotie) steeds dichterbij ziet komen en die verder ook prima op koers ligt om dat andere doel, het kampioenschap, te behalen.

De eindspurt bestaat nu nog uit 5 finales waarvan de eerste aanstaande zondag bij Athena zal worden afgewerkt. Athena ligt in de omgeving van de plek waar Ajax vroeger triomfen vierde. Inmiddels is de plek een gewone hockeyclub waar ook Feijenoord aanhangers welkom zijn dus ook de families Maessen en Berendsen zijn van harte uitgenodigd om deze ooit heilige grond te betreden. Uiteraard zijn onze andere trouwe supporters, die wel de juiste keuze maken qua voetbalsupport, ook welkom dus we rekenen op een mooie opkomst om ons te steunen in onze jacht op goals.

Tot zondag !