A.s zondag groot feest op de club!

Nieuws afbeelding 29-5-2015
Aanstaande zondag hebben we een groot feest op de club! Niet alleen vieren we dat Heren 1 kampioen geworden is en daarom promoveert naar de eerste klasse, ook vieren we dat de club 50 jaar bestaat. En dat we met zijn allen een geweldig seizoen hebben gedraaid.

In het bijzonder kan Dames 1 ieders steun goed gebruiken. Om 12.45 uur spelen zij tegen Naarden Dames 1, waarbij promotie nog op het spel staat. Na Dames 1 speelt Heren 1 tegen Naarden. Beide teams zijn gepromoveerd naar de eerste klasse dus dit belooft een mooi potje hockey te worden met een voorproefje op volgend seizoen!

Voor de kinderen is er een suikerspinnenkraam. Voor iedereen een barbecue, muziek, en er zijn extra tappunten geregeld om de keeltjes goed te blijven smeren tijdens de wedstrijden.
Vele vrijwilligers zijn al maanden bezig met de voorbereidingen voor deze dag, het belooft dus een waar spektakel te worden!

Praktische informatie:
  • Er kan vanaf 12.00 uur alleen met munten betaald worden
  • Munten zijn te krijgen bij het muntverkooppunt in de bestuurskamer en kosten ยบ€2,00 per stuk. Er kan zowel gepind worden als contant. Echter om de verwachte drukte aan te kunnen, heeft contant onze voorkeur!
  • Er is een apart afhaalpunt voor eten uit de keuken in de hoek van de gevonden voorwerpen
  • Vanaf 13.00 uur gaat het tappunt onder het balkon open. Hier is naast bier ook wijn en water verkrijgbaar.
  • Vanaf 14.30 uur gaat het tappunt naast de Pauwenren open. Hier is alleen bier verkrijgbaar.
  • Vanaf 15.00 uur staat de barbecue aan met hamburgers en saté
  • Om 16.15 uur (meteen na de wedstrijd van heren 1) HULDIGING HEREN 1
  • Om 20.30 uur zal de laatste ronde van de bar boven zijn
  • Om 21.00 uur gaat de club dicht
  • Vanaf 20.30 uur: Afterparty in de Tappelino
  • Bier, fris, wijn, hamburger van de bbq en snacks uit de keuken kosten 1 muntje
  • Corona, Jillz en sate van de bbq kosten 2 muntjes

WE WILLEN IEDEREEN VERZOEKEN VIA BSM TE KOMEN EN DAAR TE PARKEREN EN DE FIETSEN NEER TE ZETTEN!

Er staat een verkeersregelaar in de Jacob van Heemskerklaan om ervoor te zorgen dat iedereen via BSM gaat mocht het te druk worden!

13-12 Barcommissie
14-12 Kerstgala 2018