header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Extra informatie clinic Dames 1: girls only!

Nieuws afbeelding 3-6-2015

UPDATE 17:30 uur: de girls only clinic zit vol! Voor degene die zich te laat in hebben geschreven: tot volgend jaar?! Degene die ingeschreven zijn hebben allemaal een bevestiging ontvangen. Tot zaterdag! :)


Lieve meisjes uit de F, E en D-jeugd,

Zaterdag is het zo ver: het belooft een hele gezellige, zonnige, roze meidendag te worden! We zijn druk bezig met de voorbereidingen om er een hele geslaagde dag van te maken! Wij hebben onze outfits al klaar liggen en kunnen niet wachten totdat we zien welke roze sokken, broeken, rokjes, shirts, petten, elastiekjes, lippenstift, zweetbanden en andere gekkigheid jullie uit de kast hebben getrokken. Het blauwe veld zal zaterdag helemaal niet meer opvallen door al dat roze!!!

Nog even drie belangrijke dingen:
* De clinic begint om 10 uur. Zorg dat je je aanmeldt tussen half 10 en 10 uur, zodat we om 10 uur kunnen beginnen.
* Neem een extra setje droge kleren mee!!! Nee, niet omdat het gaat regenen (volgens de weerVROUWEN wordt het heerlijk weer). En zorg dat je bent ingesmeerd met zonnebrand!
* Neem de 20 euro svp gepast mee. Dat scheelt een hoop gedoe met wisselen enzo. 

Wij hebben heel erg veel zin in zaterdag en jullie hopelijk ook! Mocht je je nog niet hebben ingeschreven voor onze clinic, doe dat dan heel snel: we zitten zo goed als vol! Stuur een mail naar [email protected]

Met roze groetjes,
Dames 1