Eerste lustrumdag: Sentimenten, emoties en feest!

Nieuws afbeelding 3-6-2015
Afgelopen zondag was de eerste lustrumdag in de reeks. We bestaan 50 jaar en dat moet gevierd worden!

Deze zondag stond in het teken van een reünistenontmoeting. Gre Koopman en Henk van de Barselaar zijn de geschiedenis van de  MHCB ingedoken en het was dan ook een waar feest om al die oude bekenden op onze club te zien. Veel oud-voorzitters en bestuursleden, maar ook veel oudleden hadden de weg naar het hun nog steeds zo vertrouwde clubhuis gevonden. Mooie verhalen, anekdotes en herinneringen werden opgehaald.

Dames 1 - Naarden
Terwijl het in het clubhuis een gezellige boel was, speelde ons Dames 1 een belangrijke pot tegen Naarden. Er moest gewonnen worden om zicht te houden op promotie. Kortom: een spannende wedstrijd voor iedereen op het veld. Dit gevoel was merkbaar in het clubhuis dus algauw stroomde het balkon vol met Bennebroekers maar ook met supporters uit Naarden. Naarden was in een bus vol naar het Rottegat gekomen. Aan de sfeer lag het niet! Dames 1 speelde voor wat ze waard waren maar moesten in Naarden hun meerdere erkennen. Naarden speelde net iets slimmer en beter.

Tjip floot zijn laatste wedstrijd en nam vóór de wedstrijd een bloemetje in ontvangst namens het bestuur om hem te bedanken voor zijn jarenlange inzet.

Heren 1 - Naarden
Vervolgens konden we ons opmaken voor de clash of the Titans. Heren 1 -met een straatlengte voor op de nummer 2- maakte hun opwachting. Ook  deze wedstrijd werd tegen Naarden gespeeld. Ondertussen bleef het op het Rottegat maar regenen. Ik denk niet dat er in Bennebroek ooit zo vaak de buienradar is geconsulteerd. Supporters in de regen

Iedereen bleef en er kwamen nog meer supporters om deze wedstrijd en de daaropvolgende huldiging te zien. Wat een geweldig gezicht om te zien dat we met zovelen waren. Gelukkig scoorde Heren 1 binnen 2 minuten na aanvang van de wedstrijd. Een doelpunt exemplarisch voor het seizoen. Technisch hoogstaand, mooi samenspel en elkaar wat gunnen. De beide teams maakte er een mooie pot van en met nog 10 min op de klok stond het 2-2.

Na 2 jaar blessureleed maakte Hidde zijn rentree, een verrassing voor velen.
Wat een bijzonder moment toen hij de winnende scoorde. Tot op de tennisbaan was het gejuich te horen.
Na afloop van de wedstrijd stormde Dames 1 het veld op om de mannen te feliciteren. Heren 1 nam in aanwezigheid van het enthousiaste publiek de Kampioensschaal in ontvangst.
Mannen en begeleiding wat een mooi seizoen en we kijken uit naar het volgende seizoen in de eerste klasse!

Feest!
Toen kon het feest echt beginnen. Er was heus 'van Maanen-bier' en de BBQ stond aan. DJ Peter zorgde voor de muzikale omlijsting en al snel stond de dansvloer vol. Wat een geweldige dag. Een dag als deze kan niet gerealiseerd worden zonder een paar kartrekkers en vrijwilligers. Talitha, Els, Noud en Laur, alle tappers, BBqers en andere vrijwilligers; namens alle leden en het bestuur ontzettend bedankt voor jullie inzet!

Bennebroek is al 50 jaar een sfeervolle familieclub waar ruimte is voor breedtehockey en hockey op niveau, daar wil je toch bij horen!

Namens het bestuur
Letty  Koopman

Kijk hier naar de foto's van deze fantastische dag!

Nog geen agendapunten.