Dames 1 - Jammer, maar helaas!

Nieuws afbeelding 3-6-2015
We keken er allemaal al dagen naar uit, de thuiswedstrijd tegen Naarden en bovendien alles wat er die 31e mei stond te gebeuren. Het was voor de wedstrijd al een week lang spannend en de meeste van ons begonnen de zondag dan ook redelijk zenuwachtig. Alhoewel het weer niet helemaal mee zat, beloofde het een mooie dag te worden. Misschien lijkt dat anders gezien de uitslag van de wedstrijd, maar niets is minder waar.

Zondag hebben we tegen een degelijke ploeg gehockeyd die de spanning de baas was. De zenuwen hebben ons echter de kop gekost, waardoor we ons eigen spelletje niet hebben kunnen spelen. De vechtlust bleef wel aanwezig, waardoor we ongeveer 50 minuten op gelijke hoogte bleven en aan elkaar gewaagd waren. Toch toonde het scorebord na 70 minuten spelen een 1-3 eindstand wat het gevolg was van een zuiver spelend Naarden wat haar kansen benutte. Aan onze kant lukte dit allemaal net niet. Het zat er simpelweg gewoon niet in. De beste ploeg heeft gewonnen en jammer genoeg waren wij dat zondag niet. We hebben geknokt voor wat we waard waren tot in de laatste minuut, maar het was niet genoeg. Jammer, maar helaas!

Dit is zeker niet het einde, volgend jaar kunnen we nogmaals de tweede klasse in om onszelf klaar te stomen voor een come-back in de eerste klasse. Voordat het zover is, spelen we zondag onze laatste (uit)wedstrijd tegen VVV. Ook voor dit team is het afgelopen weekend duidelijk geworden dat ze niet zullen promoveren. Het wordt dus een wedstrijd voor een plek op de ranglijst die er niet toe doet. Nutteloos wordt het zeker niet: we gaan voor een leuke, sportieve en geslaagde afsluiting van een turbulent seizoen!!! Afgelopen zondag hebben we laten zien dat we dit in de derde helft heel goed kunnen waarmaken, maar we willen nog een laatste keer laten zien dat dit ons ook al na twee helften lukt! Tot zondag?

Nog geen agendapunten.