Nieuws van de TC

Nieuws afbeelding 17-6-2015 Begeleidingsteams Dames 1 en Heren 1

Afgelopen week zijn de laatste gesprekken gevoerd met de begeleidingsteams van Dames 1 en Heren 1 voor het seizoen 15/16.
Wij zijn verheugd te melden dat naast Sjoerd Woelders als trainer/coach van Dames 1, ook Marjan Koopman als assistent trainer bereid is gevonden om er een mooi seizoen van te maken. Marjan is tevens trainer/coach van Meisjes A1 en zo wordt de opleidingslijn binnen de dames meer body gegeven.

Dames 2 weet zich gesterkt met enkele oudleden, in combinatie met overstappende A-jeugd en een paar oude getrouwe. Hiervoor wordt momenteel nog een coach gezocht. Roderik zal de training blijven geven.

Heren 1 gaat in de eerste klasse zijn opwachting maken met een ongewijzigd begeleidingsteam. Willem en Tijmen blijven 'chiefs in charge', bijgestaan door Rob v.d. Veer en Arjan Welsch.
Voor Heren 2 is een goede trainer gevonden maar ook daar wordt nog een coach voor gezocht.

Breedteteams
Het ledenaantal bij de senioren is licht groeiend en de technische commissie is van mening dat ook voor de breedteteams aantallen en trainers grotendeels op orde zijn. Dit seizoen zal er door de technische commissie senioren en junioren, meer dan afgelopen seizoen gezocht worden naar verbinding voor de overgang van de A-junioren naar de senioren. Tijdens of direct na de winterstop zullen de eerste gesprekken gevoerd gaan worden met de 2de jaars A om te inventariseren wat de mogelijkheden zijn qua doorstroom.

Tot zover. Fijne vakantie allemaal!
Namens de technische commissie,

Talitha, Annewies, Frank, Maurits, Martijn en Letty