Loek Lommerse gekozen tot Rabo Uitblinker!

Nieuws afbeelding 18-6-2015

De Rabobank heeft de afgelopen periode een zoektocht gehouden naar uitblinkers binnen de Nederlandse hockeyverenigingen.
Via internet kon iedereen iemand voordragen om eens in het zonnetje gezet te worden voor alle -vaak onzichtbare- moeite die ze als vrijwilliger voor de club doen.
Uiteindelijk heeft dat in het gehele land 129 winnende "uitblinkers" opgeleverd.

We zijn er apetrots op dat ook iemand van onze club daarbij hoorde! De inspanningen van Loek Lommerse, altijd druk in de weer met allerlei klussen samen met de andere klussers, zijn klaarblijkelijk niet onopgemerkt gebleven. Hij was één van de gelukkigen en daarmee willen we hem hartelijk feliciteren!

Afgelopen zaterdag 13 juni is hij samen met zijn zoon Roderick (Heren-1 speler) te gast geweest tijdens een wedstrijd van het Nederlands Damesteam. Hij heeft volgens Roderick 'een leuke, gezellige middag gehad tussen de mooie oranje vrouwen'.

Verslag Roderick:
Hier een kleine samenvatting van de zaterdag. Pa was nog nooit bij een hockeywedstrijd van een Nederlands team geweest. We kwamen er rond 13.00 aan en werden met een envelop verwelkomd.  Hierin zat deze kaart met 6 muntjes. Vervolgens zijn we op een mooi plekje langs de boarding gaan staan om de wedstrijd van dichtbij mee te maken. Gelukkig hebben wij 1 goal aan onze kant gehad en was het voor pa een leuke gezellige middag tussen de mooie oranje vrouwen haha. Als toetje waren er nog een paar shoot-outs aan onze kant. Vervolgens zijn we na een wijntje en een klein hapje vertrokken richting huis. Einduitslag was 2-0 voor Ned!

14-12 Kerstgala 2018