Jeugdbestuur in oprichting!

Nieuws afbeelding 18-6-2015
Waar zijn de tijden gebleven van de beroemde Harry Potter-feesten, jeugdtoernooien en schuimfeesten?
We willen graag weer evenementen organiseren voor onze jeugdleden en zijn op zoek naar vrijwilligers die zitting willen nemen in het nog op te richten jeugdbestuur. De ervaring leert dat er gelukkig  altijd wel mensen zijn die een handje willen helpen, maar er zijn ook vrijwilligers nodig die dat initiëren en coördineren. Te denken valt aan 3 á 4 evenementen per jaar.
Voor die taken zijn we op zoek naar 2 senioren, bijvoorbeeld uit de Dames en Heren teams en twee leden uit de Jongens en Meisjes A-B.

Het jeugdbestuur zal binnen het algemeen bestuur vertegenwoordigd worden door het bestuurslid Accommodatie en Bar.

Begin hier met een waardevolle bijdrage op je toekomstig CV en meld je aan d.m.v. het sturen van een e-mail aan [email protected].

13-12 Barcommissie
14-12 Kerstgala 2018