Clubshirts en nieuwe collectie bij Sport N Styles

Nieuws afbeelding 9-7-2015
Vanaf 15 juli a.s. kunnen alle leden de uitshirts ophalen bij Sport N Styles aan de Gedempte Oude Gracht 88 in Haarlem. In het geval dat het met sommige maten harder gaat dan de voorraad strekt zullen we zo snel mogelijk voor aanvulling in de ontbrekende maten zorgen.
Voor nieuwe leden zijn er ook thuisshirts aanwezig. Mocht er geen thuisshirt meer zijn in jouw maat, dan kun je, totdat de voorraad is aangevuld, spelen in een donkerblauw T-shirt.

Naast de overige MHCB-kleding - broekjes, rokjes, thuis- en uitsokken - heeft Sport N Styles een breed assortiment hockeyartikelen, zoals hockeysticks,  hockeyschoenen en accessoires. Ook voor  beenbeschermers en bitjes, beide verplicht gesteld door de KNHB (!) kun je terecht bij Sport N Styles.

Als MHCB-lid krijg je ook nog eens 15% korting. Ga dus snel naar Sport N Styles om je shirt(s) op te halen en je spullen voor komend seizoen aan te schaffen.

Nog geen agendapunten.