header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Werk in uitvoering

Nieuws afbeelding 15-7-2015 Zoals besloten tijdens de afgelopen ALV vinden er de komende maanden achterstallig onderhoud en aanpassingen plaats binnen en buiten het clubhuis.

Dit is opgedeeld in drie losse projecten: 

1. Achterstallig onderhoud buitenkant pand 
In de week van 3 augustus zullen de buitengevels gereinigd, deels opnieuw gevoegd, deels gerepareerd en het geheel ge├»mpregneerd worden.  

2. Renoveren douches en kleedkamers
Inmiddels is er door de klusploeg al veel schilderwerk verricht waarvoor dank! In de week van 27 juli zullen de douches betegeld worden met frisse nieuwe witte tegels. Vervolgens zal dan in de week van 17 augustus een nieuwe vloer worden aangebracht in de kleedkamers en de gangen beneden. 

3. Aanpassen barruimte boven
Hiervoor zal een aparte werkgroep worden samengesteld om een plan uit te werken dat vervolgens tijdens de najaars ALV aan de leden zal worden voorgelegd ter goedkeuring. 
We zijn op zoek naar (ouders van) leden die hier een bijdrage aan willen leveren. Misschien is er wel iemand binnen de club die ervaring heeft met interieuradvies, binnenhuisarchitectuur of iets vergelijkbaars?Mocht je interesse hebben, of iemand kennen met specifieke kennis en/of ervaring op dit gebied: laat het weten! Je kunt dat doen door een e-mail te sturen aan Laur Kirkels ([email protected]). Ook idee├źn zijn van harte welkom op dit e-mailadres! 

Op korte termijn zijn we op zoek naar enthousiaste en onontdekte schilders voor ondersteuning bij schilderwerk. Er is  nog een hoop te doen en het is te veel werk voor de vaste klusploeg. Ben jij ook een enthousiast en betrokken (ouder van een) lid en wil je onder de bezielende leiding van Henk van den Barselaar en Loek Lommerse je steentje bijdragen? Geef je dan op bij Henk van den Barselaar ([email protected]) voor één of meerdere van onderstaande zaterdagen. We beginnen rond 10 uur en stoppen rond een uur of een/twee: 

25 juli
1 augustus 
8 augustus
15 augustus

We hopen op jullie hulp te mogen rekenen.