Heren 1 is weer begonnen!

Nieuws afbeelding 8-8-2015
Langzamerhand beginnen de vakantiegangers weer thuis te komen na een welverdiende rustperiode.
Dat geldt ook voor de mannen van Heren 1 die afgelopen zondag met nieuw elan de kick-off hadden van dit nieuwe seizoen.

Er werd gebuffeld en gezweet, er werden intervalletjes gelopen, partijtjes gespeeld en dat allemaal om 'het gevoel' weer te krijgen en de fitheid een extra boost te geven.

De voorbereiding is begonnen zodra die periode ten einde is gekomen, zullen we de smeu├»ge details van de komende periode met u delen.

Oefenwedstrijden
We gaan de komende periode lekker veel oefenwedstrijden spelen en we zijn erin geslaagd om deze allemaal op ons eigen complex te plannen! Zo kan ons trouwe legioen vanaf het begin zien wat we in huis hebben.

Selectie
Op dit moment kunnen we nog niet met 100% zekerheid zeggen hoe de definitieve spelersgroep eruit ziet omdat tijdens de voorbereidingsperiode ook het selectieproces nog in volle gang is.
Maar 1 zekerheidje is er alvast te melden en dat is de terugkeer naar het Rottegat van een Bennebroeker 'pur sang': Sven van Geenhoven.
Zodra de selectie-procedure is afgerond, zullen we de spelersgroep aan u introduceren.

Getraind wordt er elke dinsdag en donderdag onder de bezielende leiding van het duo Willem en Tijmen. Wist u dat het donderdagavond altijd erg gezellig is op de club en dat de trainingspartijtjes een genot zijn om naar te kijken, zeker als dat met een pilsje in de hand vanaf het mooiste balkon van Nederland gepaard gaat zo rond een uur of 21:00 ?

De oefenwedstrijden dan: uiteraard staan deze al vermeld in het wedstrijdschema op deze site en op onze facebookpagina.
Het programma is om te likkebaarden met oefenwedstrijden tegen diverse gerenommeerde Eerste Klasse teams en zelfs een Overgangsklasser.

Zondag 09 AUG 14:45 tegen IJsseloever
Zondag 16 AUG een drieluik met wedstrijden tegen Alkmaar (12:45) en tegen Wageningen (15:05)
Dinsdag 18 AUG 20:30 tegen Overbos
Zondag 23 AUG 15:45 tegen USHC (een uurtje later dan normaal omdat we van ons teamweekend in Zeeland terugkeren)
Zondag 30 AUG 14:45 tegen Apeldoorn
Dinsdag 01 SEP 20:30 tegen Alecto

Wij hopen u allemaal in groten getale langs de lijnen of op het balkon te zien !

Heren 1

Nog geen agendapunten.