header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Nieuwe hoofdtrainer junioren stelt zich voor

Nieuws afbeelding 12-8-2015
Onze nieuwe hoofdtrainer voor de junioren is André Westdorp. Hij stelt zich graag even voor!

*-*-*-*-*-*-*-*

Beste MHCB Leden,

Aangezien ik dit seizoen aan de 'slag' mag gaan bij MHC Bennebroek en ik compleet nieuw ben in de regio, is het misschien alleraardigst om een kleine introductie van mezelf te geven. 

Op een soort van gravel en gras in het buitenland heb ik mijn eerste stappen met bal en stick gemaakt. Omdat ik op een gegeven moment naar de middelbare school moest, ben ik vanaf mijn 12e weer terug naar Nederland gekomen. Daar heb ik de afgelopen 23 jaar in het noorden van het land doorgebracht. 
HVA (Assen) en GHHC (Haren) zijn de twee clubs geweest waar ik mijn eigen hockeykunsten heb mogen vertonen. 

Behalve dat trainingen en het spelen van wedstrijden mijn lust en m'n leven waren, werd ik geraakt door het geven van trainingen en het coachen van wedstrijden. Van het één kwam het ander en op het moment dat ik een keuze moest gaan maken over hoe mijn toekomst eruit zou gaan zien, was de keuze dan ook snel gemaakt. 
Met een buitensport- en ALO-achtergrond heb ik van m'n hobby mijn beroep kunnen maken. De combinatie van werken met mensen, ze iets proberen bij te brengen en dat in de sport waar ik zoveel plezier en voldoening uit heb gehaald maakt dat ik me echt een 'vis in het water' voel.

In mei 2014 ben ik getrouwd met Sandra. Zij werkt en vliegt bij Arke. De afstand Groningen-Schiphol begon zijn tol te eisen en we hebben dus besloten om deze zomer naar het westen te verhuizen. Naast dat we vanwege haar werk moesten verkassen wilde ik mij graag verder ontwikkelen in het vak. Al vrij snel kwam ik in gesprek met jullie club en ontstond er een klik. Op het eerste oog een familieclub waar plezier, ontwikkeling en mogen presteren goed samen gaan. Een club die leeft. Een club waar ik graag mijn bijdrage aan wil leveren. 

De komende periode zal ik m'n weg moeten vinden. Maar heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen. Ik heb er zin an!

Tot op de velden,

André Westdorp