Zo trots als een pauw!

Nieuws afbeelding 27-8-2015
Het bestuur is trots!

Trots op onze vrijwilligers die zo hard gewerkt hebben om op een aantal snikhete zaterdagen in de zomer de kleedkamers te verven en kozijnen van een nieuwe verflaag te voorzien. Daarnaast is het overige achterstallig onderhoud aan het clubhuis professioneel aangepakt. De buitenmuren zijn schoongemaakt en opnieuw gevoegd. De vloeren van de kleedkamers zijn hersteld en voorzien van een nieuwe coating.

Wij kunnen ons voorstellen dat u zich ook bij dit fantastische klusteam wil aansluiten. Dat kan door u aan te melden bij Laur Kirkels. Ook zijn wij op  zoek naar mensen die ideeën hebben over het restylen van de bovenverdieping van ons clubhuis.

Daarnaast is het bestuur ook trots op het vele werk wat de lustrumcommissie nu al verzet heeft om komend lustrumweekend tot een geweldig succes te maken. Zie alle berichtgeving verder op deze site en op onze Facebookpagina. Ook het lustrumgala op 4 september belooft er een te worden waar we nog jaren over na gaan praten. U heeft zich toch al wel opgegeven hoop ik?

Kortom het belooft een geweldige start van het seizoen te worden. De eerste stap van het opknappen  van het clubhuis is gezet en we zetten de sportieve, feestelijke sfeer waarmee we vorig jaar geëindigd zijn gewoon voort.

Namens het bestuur
Letty Koopman