header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Mozaïek onthuld

Nieuws afbeelding 16-9-2015

In het bijzijn van onze voorzitter Letty Koopman, initiatiefnemers Henriëtte Vernooy en Marjon Brouwer, en de aanwezige jeugdleden, heeft Kick van de Pol afgelopen zaterdag het kunstwerk onthuld dat al enige tijd verscholen onder een doek in de hal van het trappenhuis hing.

Onder luid applaus en met een beetje hulp trok Kick, die met zijn vier jaar een van onze jongste jeugdleden is, het doek weg en kwam er een prachtig mozaïek van het clublogo tevoorschijn. Een groot aantal van onze C, D, E en F-spelers droeg een steentje bij aan dit mozaïek dat onder begeleiding van Henriëtte en Marjon is gemaakt tijdens de clinic van Heren 1 en Dames 1 in het lustrumweekend, eind augustus. Het ontwerp van het clublogo is ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van MHCB aangepast door Marjan Koopman; het resultaat mag er zijn. 

Henriette, Marjon, Marjan en alle onze jeugdleden die gewerkt hebben aan dit mozaïek: enorm bedankt voor deze mooie en blijvende herinnering aan het tiende lustrum van MHCB!