header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Breng jij geld in het laatje?

Nieuws afbeelding 10-10-2015
Sponsors vormen een belangrijk en essentieel onderdeel van iedere sportvereniging. Zonder hen zouden de contributies zo hoog worden dat het voor een grote groep sportliefhebbers om financiële redenen niet meer mogelijk is om te sporten. Ook onze vereniging zou er heel anders uitzien zonder onze sponsors. 

Voor het actualiseren van het sponsorbeleid, het behouden van onze huidige sponsors en het aantrekken van nieuwe sponsors zijn we op zoek naar een

enthousiaste voorzitter van de Commissie Sponsoring

Ben jij een MHCB’er of vader/moeder van een jeugdlid die de club een warm hart toedraagt en er mede voor zorgt dat MHCB ook de komende jaren de familieclub blijft waar iedereen kan komen hockeyen?
Heb jij oog voor de positie van bedrijven en organisaties in het kader van maatschappelijk ondernemen, leg je gemakkelijk contacten en heb je gevoel voor wederzijds belang van bedrijven en MHCB? 
Kun je daarnaast goed samenwerken, heb je een goed inlevingsvermogen en ben je integer? Dan ben jij degene die we zoeken! 

Ben je niet geïnteresseerd in het voorzitterschap maar denk je op een andere wijze een bijdrage te kunnen leveren aan sponsoring of als lid van de sponsorcommissie (denk hierbij aan het onderhouden van contacten met sponsors en het organiseren van sponsorevenementen) dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Of ken je iemand die past in bovenstaande beschrijvingen: laat het ons weten.

We zien je aanmelding/reactie graag tegemoet op: [email protected]