header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Meiden C4 gaan internationaal

Nieuws afbeelding 23-10-2015
Afgelopen donderdag 22 oktober hebben wij, de meiden van de C4, tegen Ashford School gespeeld. Op deze Engelse school wordt veel aandacht besteed aan sport en cultuur. 18 meisjes en 14 jongens kwamen met hun begeleiders 4 dagen naar Nederland om te sporten. 

De wedstrijd begon om 19:45 en eindigde om 21:00. De eerste helft begonnen we op veld 1 en maakten wij 3 doelpunten. Voor de 2de helft moesten wij naar veld 3 omdat heren 1 moest trainen en onze wedstrijd bijna 2 uur later was begonnen omdat het team uit England vertraging had. Nu scoorde het Engelse team 1 doelpunt. 
De eindstand was 3-1. Het was een erg leuke wedstrijd. Na afloop zijn we met allebei de teams en alle begeleiders en jongens (die de volgende dag gingen rugbyen in Sassenheim en die dag daarna samen met de meiden gingen hockeyen in Noordwijk) van het Engelse team Nederlandse pannenkoeken (met heel veel dank aan onze ouders) en bitterballen (met veel dank aan de kluscommissie) gaan eten in het clubhuis. 
Het was erg gezellig en zeker ook heel erg leerzaam. Aan het eind hebben we onze contacten van instagram en/of snapchat uitgewisseld zodat we contact kunnen houden en we hopen ooit nog een keertje tegen elkaar te mogen spelen. Wij willen iedereen die ons heeft geholpen en het Engelse team heel erg bedanken voor de leuke ervaring. Wij gaan dit nog lang niet vergeten.

Liefs,
De meiden van de C4