Scheidsrechterscursus voor B-junioren en anderen

Nieuws afbeelding 3-11-2015
Het is weer herfst, het seizoen is volop onderweg, dus het is ook weer tijd voor de jaarlijkse scheidsrechterscursus. Net als de afgelopen jaren zal er voor alle cursisten toegang worden geregeld tot de Digitale Leeromgeving van de KNHB, waarin de cursus op ieder gewenst tijdstip en op (bijna) ieder gewenst tempo kan worden gevolgd. De cursus wordt afgesloten met een centraal georganiseerd examen op de club.
De cursus is door de KNHB verplicht gesteld voor iedereen vanaf 16 jaar die competitiewedstrijden speelt. Op onze club is het al enige tijd gebruikelijk om
iedereen vanaf de eerstejaars B-spelers en -speelsters
de cursus te laten volgen. Alle junioren en senioren die verwacht worden op het examen, krijgen binnenkort nog een aparte mail met daarin een uitnodiging om aan de cursus en het examen deel te nemen. Daarnaast zijn alle ouders van jeugdspelers van harte welkom om de cursus te volgen: het is een eenvoudige manier om de spelregelkennis bij te spijkeren, en u zult alleen indien u dat zelf wenst, worden ingedeeld als scheidsrechter.

De examens worden, zoals gezegd, centraal afgenomen en zullen plaatsvinden op de volgende data. Tussen haakjes staan de teams die in ieder geval bij dat examen verwacht worden.

Dinsdag 1 december (JB1, JB2)
Woensdag 2 december (MB1, MB2)
Maandag 7 december (MB3, MB4, MB5)
De overige junioren en senioren worden gelijkelijk over de avonden verdeeld. Mocht je niet kunnen op de datum dat je bent ingeroosterd, laat dan zo snel mogelijk weten, dan kijken we samen naar een andere oplossing.
Voor alle cursisten: alvast heel veel succes!

De arbitragecommissie

13-12 Barcommissie