Handen uit de mouwen

Nieuws afbeelding 15-12-2015
Vrijdagavond vond een zeer geslaagd Kerstgala plaats en dat was tevens de laatste activiteit in het clubgebouw in de huidige staat.
Vanaf maandag beginnen we met de voorbereidingen voor de verbouwing, die uiteindelijk begin januari zal starten en vooralsnog zal duren tot 1 maart. Daarbij vragen we hier en daar om jullie hulp om op die manier de kosten zo laag mogelijk te houden.

Voor  zaterdag 19 december zijn we op zoek naar SLOPERS.
We zullen die dag het clubhuis leeghalen zodat er weer opgebouwd kan worden. We beginnen om 9.30 uur en verwachten rond 15.30 uur klaar te zijn. Voor de interne mens zal worden gezorgd; voor alle vrijwilligers op die dag is er een lunch met erwtensoep en natuurlijk een drankje na afloop.

Help je ook mee? Geef je op per e-mail bij Henk van den Barselaer: [email protected].

We gebruiken deze gelegenheid ook om eens flink op te ruimen en afscheid te nemen van overbodige materialen.
Leden stellen we graag in de gelegenheid om overtollige spullen van de club mee te nemen, denk bijvoorbeeld aan barkrukken, inbouwspots, een oude pick-up, en wat er zo al voorbij komt.
Hiervoor kun je op 19 december van 12.00- 14.00 uur terecht op de club.

Graag tot dan!

13-12 Barcommissie