header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Regelaars gezocht!

Nieuws afbeelding 20-1-2016
Na 5 jaar het wedstrijdsecretariaat Jongste Jeugd met veel plezier te hebben gedaan willen we graag het stokje overdragen. Inmiddels zijn onze kinderen al weer meerdere jaren de jongste jeugd ontgroeid en zijn we dus op zoek naar 1 of 2 enthousiaste vrijwilligers die met ingang van volgend hockeyseizoen aan de slag kunnen gaan met het wedstrijdsecretariaat.

De werkzaamheden zijn heel divers. Ze variĆ«ren van het aanmelden van de teams voor de competitie, het inplannen van de wedstrijden, het ondersteunen van de coaches met het invullen van het DWF, het opvoeren van de uitslagen van de wedstrijden, communicatie met de KNHB, communicatie met TC Jongste Jeugd, communicatie met wedstrijdsecretariaten van andere clubs, afgelasten van wedstrijden etc. Kortom een heel diverse functie! 

De tijd die je kwijt bent voor het uitvoeren van deze functie is ongeveer 1 tot 2 uur in de week. In de periodes voorafgaand aan een nieuwe competitie ben je wat meer uur bezig. 

Onze opvolger(s) gaan we uiteraard zo goed mogelijk inwerken om alle ins & outs van het wedstrijdsecretariaat te weten te komen.

Als je interesse hebt, laat het ons weten: we vertellen je er graag meer over.

Marieke van den Hurk en Carola IJsendoorn