Patrick Evers overleden

Nieuws afbeelding 23-1-2016
Woensdag 20 januari bereikte ons het droevige en vreselijke bericht dat Patrick Evers die ochtend was overleden.

Patrick was naast vader van Minouche (C1) en Maurits (D2) ook onze wedstrijdsecretaris junioren en speler bij veteranen B. Een bevlogen hockeyer die intens kon genieten van het spelletje en de sfeer op de club.
Sinds september 2015 wist Patrick dat er bij hem een ziekte gediagnostiseerd was en de kans op beter worden gering. Dat hem, zijn vrouw en kinderen nog zo weinig tijd samen gegund werd, had niemand kunnen bedenken.
Tot op het laatst was Patrick nog bezig zaken voor de midwintercompetitie te regelen. Ongelooflijk dat Patrick die het wedstrijdsecretariaat zo goed op orde had er nu niet meer is.

Voor de hockeyclub een verlies van een hockeyvader pur sang. Voor Bernice, Minouche en Maurits een nog groter verlies, zij moeten verder zonder hun maatje en vader.
Namens alle leden en ouders van MHC Bennebroek wensen wij jullie heel veel sterkte.

Patrick wordt woensdag 27 januari om 14.15 uur gecremeerd op Westerveld,
Duin- en Kruidbergerweg 6 in Driehuis. Samenkomst om 13.45 uur.
Aansluitend is er gelegenheid elkaar te ontmoeten.

Namens het bestuur,
Letty Koopman