Zaal MB1 Kampioen!

Nieuws afbeelding 23-2-2016
- Verslag MB1 -

Het werd nog spannend dit laatste weekend, Xenios en Pinoké konden ons nog voorbij als deze twee clubs beide wedstrijden wisten te winnen. Pinoké moest al vroeg tegen Alkmaar en HBS, Alkmaar was er veel aan gelegen om beide wedstrijden te winnen zodat zij nog op de 3e plaats konden eindigen. Als Alkmaar wint of gelijk speelt tegen Pinoké hebben we daar dus niets meer van te vrezen en zo geschiedde.

Onze 1e wedstrijd is tegen de Kikkers, daar hebben we nog iets goed te maken en als wij deze wedstrijd winnen zijn we kampioen. Als we dat niet redden maar Xenios verliest daarna van de Kikkers dan zijn we ook kampioen! Als dat ook niet lukt, dan zullen we zelf van Xenios moeten winnen!

Zover hoefde het allemaal gelukkig niet te komen, onze 1e wedstrijd wonnen wij overtuigend, 6-1!

Het kampioenschap is inmiddels al een feit en de laatste wedstrijd tegen Xenios hebben we zoals het hoort ook winnend afgesloten.

Meiden zaal B1 van harte!!!

Nog geen agendapunten.