header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

4 kampioenen in de zaal!

Nieuws afbeelding 23-2-2016
Het zaalhockeyseizoen zit er weer op en wat hebben onze teams het goed gedaan. Maar liefst vier kampioenen heeft dit seizoen opgebracht.

Dames 1 stelde het kampioenschap al een paar weken geleden veilig en promoveert hiermee naar de topklasse volgend jaar. Maar ook heren 1 heeft een knappe prestatie geleverd door in de slotfase met strafballen te winnen van HIC heren 1, waardoor ook zij volgend seizoen weer in de topklasse mogen uitkomen. 

Heren 2 heeft helaas op doelsaldo de eerste plek niet mogen bemachtigen, maar toch een hele knappe prestatie. Ook dames 2 heeft een mooie tweede plek veilig gesteld in de zaal.

Bij de junioren hebben we drie kampioenen. MB1 heeft een super prestatie geleverd en met goed hockey en klasse werd er naar het kampioenschap toe gehockeyd in subtop A! MB2 heeft ook al een aantal weken geleden het kampioenschap veiliggesteld en werd op een hele knappe manier eerste. 

Als laatste heeft MC4 met 1 verloren wedstrijd en voor het eerst de zaal in, met doelpuntensaldo van +58 (!) punten een prachtige eerste plek bemachtigd.

Meiden en dames, gefeliciteerd 🏆🏆!

Wij wensen alle teams weer veel plezier en succes op het veld!
De zaalhockeycommissie

De foto's van de winnende teams vind je ook op Facebook www.facebook.com/MHCBennebroek