header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Moeten we de bar sluiten?

Nieuws afbeelding 26-2-2016

Beste mede clubleden,

Momenteel wordt er door een bescheiden aantal leden heel hard gewerkt aan een grondige opfrisbeurt van ons clubhuis; daar zijn we heel blij mee. Met man en macht wordt eraan gewerkt om de vernieuwde bar voor het voorjaarsseizoen weer klaar voor gebruik te hebben, maar ….. als we geen vrijwilligers hebben om die bar te bemannen dan kunnen we daar helaas ook niet van genieten.

We hebben namelijk een dringend tekort aan barsupervisors; leden die 4 keer per jaar een dagdeel de verantwoordelijkheid dragen voor de bar en daarbij geassisteerd worden door ouders of spelers uit de diverse teams.
Onze herhaalde pogingen om vrijwilligers te werven afgelopen jaar hebben helaas nauwelijks tot resultaat geleid. Dit betekent heel concreet dat wij op sommige data geen barsupervisor hebben en de bar gesloten zal zijn, tenzij.....

Het runnen van een eigen bar in plaats van deze te verpachten zorgt voor substantiële opbrengsten en dat heeft weer een gunstige invloed op bijvoorbeeld de contributie. 

Met ruim 900 leden moet het toch lukken om er met elkaar voor te zorgen dat wij de bar in ons gezellige en vernieuwde clubhuis  op alle speeldagen zelf  kunnen openhouden, zowel voor onze leden als voor onze gasten.

Lees onderstaande taakomschrijving eens goed door en.....
meld je aan bij: [email protected] 

Voor de eerste vijf aanmeldingen ligt een lekkere fles wijn klaar!

Hartelijke groet,
namens het bestuur,
Laur Kirkels
 

Wat doet een barsupervisor zoal?

Een supervisor is eigenlijk de manager van de baractiviteiten gedurende een dag(deel).  

Je vervult zelf geen bardienst maar:
-zorgt voor het openen of sluiten van het clubhuis; 
-verzekert je ervan dat er barbezetting is en zorgt op de dag zelf dat de barbezetting wegwijs wordt uit de taken in de bar en keuken (Hoe werkt de kassa? Wat ligt waar? Wie doet de keuken en wie de bar? etc.) en
-zorgt ervoor dat de voorraden in de keuken zo nodig worden aangevuld en helpt bij eventuele kleine storingen zoals bij de snoepautomaat.

De supervisor wordt zelf wegwijs gemaakt door een ervaren supervisor, en je krijgt een handboek waar alles in staat.

Vele handen maken licht werk, dus meld je aan! [email protected]