Vacature barhoofd op zondag

Nieuws afbeelding 15-4-2016

Na 13 jaar, met een onderbreking van 1 jaar, heeft Els Wesseling aangegeven te willen stoppen met haar werkzaamheden voor de bar.

We zijn Els erg erkentelijk voor alles wat ze in al die jaren voor de club heeft gedaan. Dat gaat veel verder dan alleen de bardiensten op zondag. Ook op andere dagen hebben we altijd een beroep op haar kunnen doen en heeft ze bergen werk verzet die veelal niet zichtbaar waren voor de buitenwereld maar een grote bijdrage hebben betekend.

Nu Els gaat stoppen zijn we op zoek naar nieuwe vaste barbezetting voor de zondag.
Dat mag één, maar kunnen ook meerdere personen zijn die deze taak op zich neemt c.q nemen.

Gedurende ongeveer 30 zondagen  per jaar ben je als barhoofd verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het clubhuis, beginnend met het openen en klaarzetten van spullen, het aansturen van ouders en jeugdleden die bardienst hebben, het bedienen achter de bar en uiteindelijk ook weer het opruimen en afsluiten.

We zijn op zoek naar iemand die enthousiast, samen met de vrijwilligers die bardienst hebben, gastvrijheid wil bieden in ons clubhuis en die het leuk vindt om mee te denken over, en te werken aan, nieuwe mogelijkheden die onze vernieuwde bar biedt.

Ervaring in de horeca is wenselijk, maar geen voorwaarde.

Deze werkzaamheden worden financieel beloond.

Mocht jij, of jullie als groep, ge├»nteresseerd zijn, stuur dan een mail naar Laur Kirkels. [email protected]

We zien een reactie graag tegemoet

Nog geen agendapunten.