Wie draag jij aan als uitblinker van MHCB?

Nieuws afbeelding 15-4-2016
Wellicht is het je al opgevallen, maar sinds vorige week zetten (top)sporters hun uitblinkers in de schijnwerpers.  Tijdens de Olympische campagne ‘Het aandeel van’ roept de Rabobank alle Nederlanders op om uitblinkers te bedanken: de mannen en vrouwen die zich door weer en wind inzetten voor hun sportvereniging. Zij zijn de drijvende kracht achter sportverenigingen, zij maken het verschil voor sporters: van amateur tot Olympische sporter.

Zonder breedtesport geen topsport

Rabobank heeft al jarenlang een structureel aandeel in lokale sportverenigingen vanuit de gedachte: zonder breedtesport geen topsport. In haar sponsorstrategie richt Rabobank zich vanaf 2016 nog meer op versterking van het lokale verenigingsleven. Deze campagne sluit hierbij nauwlettend aan.

Vanaf april tot en met augustus 2016 kan sportend Nederland zelf een eerbetoon maken via de website www.hetaandeelvan.nl.

Ga naar www.hetaandeelvan.nl en geef aan wie jouw uitblinker is. Dan maken we als club kans op een muurschildering en een verfilming met een bekende topsporter!

14-12 Kerstgala 2018