header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

BENNEBROEK OP DE WGMA WORLD CUP 2016 IN AUSTRALIE

Nieuws afbeelding 28-4-2016

Het is gelukt! Na heel, heel lang volhouden. Na, je kan wel zeggen, een leven lang hockey, heb ik me in  de selectie van het Nederlands 65+ Hockeyteam gespeeld. De concurrentie was zwaar natuurlijk. Mijn wekelijkse oppepper tijdens de training met de heren Veteranen A moet de doorslag hebben gegeven voor wat betreft behoud van fitheid, tactische inzichten en zelfs nog een beetje techniek. Bedankt mannen! Ik had aanvankelijk het gevoel en de bijzondere ervaring een klein stukje omhoog gevallen te zijn. Een plezierig klein stukje, dat wel. Ik voel me inmiddels dan ook helemaal thuis in mijn nieuwe oranje hockeyomgeving.

We, dat is het Nederlands 65+-team, hebben de afgelopen maanden een zwaar en serieus trainingstraject doorlopen en we zijn er klaar voor! Op 27 april reizen we af naar New Castle NSW Australiƫ om daar van 2 tot en met 12 mei te spelen om de WK hockeytitel voor Great Grand Masters 2016.

Onze tegenstanders in de poule A zijn Ierland, Zuid Afrika New Zealand, Wales en BelgiĆ«. In poule B spelen AustraliĆ«, Japan, Schotland en Malaysia. De prijzen worden verdeeld na kruisfinales en  finales. In 2013 mocht het Nederlands team zich wereldkampioen noemen. Het gaat een hele toer worden om dat te evenaren, we gaan er zeker voor knokken en leuk wordt het in ieder geval. Je kunt onze verrichtingen volgen op de site van de World Grand Masters Organisation. 

Hierbij de link naar de website: http://www.wgmaworldcup2016.com/home .

Peter Mul