header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Sportieve en gezellige Pinksterdagen bij MHCB

Nieuws afbeelding 22-5-2016
Op eerste Pinksterdag was de club vakkundig omgetoverd tot een waar Wilde Westen. Tussen de vele in geruite bloesjes gestoken cowboys en cowgirls konden indianen, sheriffs en Daltons worden gespot. Jong en oud genoot van het Cowboy Billie Boem familietoernooi. 

De Kauwgirls, De Cactusjes, The Silly Saloon, Team Rataplan, Banjo Billy & de Maidon en nog 17 Wilde Westen-teams speelden hockeywedstrijdjes, bereden de rodeostier, streden tegen elkaar tijdens de prairie 5-kamp en lieten super coole trucs zien bij Trios Trios. 

Aan het eind van de dag, waarop de zon zich zelfs meerdere keren liet zien, werd de strijdbijl begraven; cowboys en indianen sloten vrede rondom het vuur van de bbq en dansten met elkaar op de tafels.

Tineke, Patrick en Luuk, bedankt weer voor dit grandioos georganiseerde familie toernooi!

Heb je nog leuke foto’s hebben van het familietoernooi?  Stuur ze naar: [email protected]

Ook op Tweede Pinksterdag kon er genoten worden van mooie potjes hockey op de velden van MHCB. Tijdens het Rabobank Bollenstreek Hockey Toernooi voor ABC en D-leden van de Noordwijkse Hockeyclub, MHC Voorhout, Hisalis en MHC Bennebroek, ontving Bennebroek 31 C-teams. 

Op twaalf (kwart)velden speelden de fanatieke teams vijf tegen vijf en vielen er heel wat doelpunten. Niet alleen leuk voor de jonge hockeyers, maar ook voor het publiek. In de finale stonden twee teams van Hisalis tegen elkaar waarbij Hisalis 1 uiteindelijk won door als eerste te scoren in de extra tijd. Beide teams ontvingen een beker uit handen van  Joeri Beernink van de Rabobank Bollenstreek, onze sponsor die dit geslaagde toernooi mogelijk heeft gemaakt en die we daarvoor hartelijk bedanken. 

Tot slot een compliment aan Heren 3 voor de voorbereidingen en goede begeleiding tijdens deze dag; bedankt mannen!