Nog steeds vacature barhoofd op zondag…….

Nieuws afbeelding 22-5-2016
Na het vertrek van Els Wesseling als vast barhoofd op zondag hebben we gelukkig Lisette van Schaik bereid gevonden om tot de zomerstop deze taak over te nemen.
Echter we zijn nog steeds op zoek naar vervanging voor na de zomerstop……

We kunnen ons voorstellen dat 30 zondagen per jaar veel is voor één persoon. Maar ook een klein clubje van 4 á 5 personen die dit onderling verdelen is wat ons betreft al een prima optie. Veel groter willen we het niet maken omdat het in verband met de drukte op zondag wel wenselijk is dat er een barhoofd staat dat goed is ingewerkt door regelmatig bardienst te draaien.

Als barhoofd ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het clubhuis, beginnend met het openen en klaarzetten van spullen, het aansturen van ouders en jeugdleden die bardienst hebben, het bedienen achter de bar en uiteindelijk ook weer het opruimen en afsluiten.

We zijn op zoek naar iemand, of een groepje mensen die enthousiast, samen met de vrijwilligers die bardienst hebben, gastvrijheid wil(len) bieden in ons clubhuis en die het leuk vindt/vinden om mee te denken over, en te werken aan nieuwe mogelijkheden die onze vernieuwde bar biedt.

Ervaring in de horeca is wenselijk, maar geen voorwaarde.

Deze werkzaamheden worden financieel vergoed.

Iets voor jou/jullie? Stuur een mail naar Laur Kirkels [email protected].
Daar kun je ook terecht voor eventuele verdere vragen.

Nog geen agendapunten.