Kleding en sponsoren

Nieuws afbeelding 12-9-2016
Mede dankzij de financiƫle steun van onze sponsors kunnen wij, onder andere, de contributie relatief laag houden. Wij zijn dan uiteraard ook erg blij met hen! Met deze sponsors hebben wij duidelijke afspraken gemaakt over shirt- en andere reclame. Om die reden is het niet toegestaan om tijdens wedstrijden andere kleding te dragen dan ons officiƫle wedstrijdtenue.

Tevens willen we er op wijzen dat Sport 'N Styles een van onze hoofdsponsoren is. Gesponsorde teamtrainingspakken worden dan ook bij voorkeur via Sport 'N Styles aangeschaft. Mocht een team daarvan af willen wijken, neem dan eerst even contact op met onze penningmeester Ardjan Langedijk: [email protected].

Tot slot verzoeken we jullie ook iedere nieuwe sponsoruiting op teamtruien, teamtrainingspakken etc. vooraf te overleggen met de penningmeester om belangenverstrengeling met onze huidige sponsoren tegen te gaan.

We rekenen op jullie begrip en op jullie medewerking.

Met vriendelijke groet,
Bestuur MHC Bennebroek